Monday, August 24, 2009

my Manual Equipment. :)

i couldn't find a way to describe how important are these for me.
my fam axe
my axe 1

this is the CLOSE UP
for pencil, i trust derwent. and for pen i trust copic multiliner and pigma micron. for brush i trust winsor&newton, and for marker i trust copic sketch, and for watercolor i trust talons. i use ink and acrylic by winsor&newton too. hehe.. and how about you?

my axe 2

9 comments:

Toro Elmar said...

waw copic!!!
banyak sekali kau punya itu.
pinjem yang item dong.
hihihi..

she terror said...

hehe.. ga ada yg iteem.. hihi, kalo buat item pakenya copic multiliner.. hehehe.. I LOVE COPIC!!! lo juga pake copic tor?

Toro Elmar said...

engga pris..gw pake Drawing Pen, Drawing Pen adalah belahan jiwaku yang tak boleh hilang (halah)

she terror said...

hehe.. gw juga pake drawing pen. FYI copic ngeluarin drawing pen juga lohh.. hihi.. gw pake copic sama pigma micron.. hehe.. toro kapan exhibition ni??

shakinah said...

wallahhhhhhh!

tabik springgggggg.

banyaknye?

gogoporen said...

huehaueh senjatanya banyak...

Toro Elmar said...

wah masa???
exhibition?
iya nih..gw n anak2 mau nyelenggarain bukan exhibition sih pris, lebih ke ajang pertemuan antara pencinta Ilustrasi. jd Sketch Day gt. Trus gbr bareng2, setelah jd, karya dipajang, n dijual. gituuu...

cuman masih bingung tempat,dan embel2 lainnya, maunya sih kafe2 gt, yg enak bwt hang out (halah). ada tempat ga?hehehe

Cupa said...

Geez.. I agree with gogoporen, so many armor I think.. Btw, I've noticed something strange. Between your armor, there was a like-sauce-green-bottle.. Was it your bottle for drink when you tired drawing? What was that?

she terror said...

@cupa: hehe.. thank you.. btw, itu tempat air buat watercolor.. kalo mau naro airnya biar ga bolak balik ke wastafel.. heheh...

Post a Comment